Ons vakmanschap

SEQRIT vindt haar oorsprong in Routz – dé kennisautoriteit op het gebied van IT Networking en connectivity. Sinds 1994 werken wij aan netwerk en infrastructuur security en dat is uitgebouwd tot SEQRIT dienstverlening gericht op zowel Information Technology (IT), Operational Technology (OT) als Cloud Technology.

Onze klanten, van MKB organisaties tot vitale infrastructuur bedrijven, benutten onze kennis en experts voor alle vraagstukken rondom cybersecurity. Wij kijken kritisch mee naar het échte beveiligingsniveau van organisaties en helpen zo  met het in balans brengen van risico’s en security maatregelen.

Wij zijn er trots op dat wij door de markt als autoriteit worden gezien op het gebied van cybersecurity. Door organisaties te ondersteunen met cybersecurity maatregelen kunnen wij bijdragen aan een veiligere en beter beveiligde digitale wereld.

Onze security specialisten uiten hun vakmanschap bij onze klanten in functies zoals beschreven in onderstaand overzicht.

Meer lezen?

75
Security Professionals

Met meer dan 75 security professionals in vaste dienst hebben wij een oplossing voor elk security vraagstuk.

250
Security Certificaten

Onze specialistische kennis onderstrepen wij met meer dan 250 internationaal erkende en gewaarde certificeringen uit de IT- en informatiebeveiligingswereld.

60
Klanten in Nederland

Wij werken op dit moment aan het verbeteren van de security voor meer dan 60 klanten in geheel Nederland.