Onze Diensten

Ons groeiende team van vakmensen en onze langdurige historie met security uitdagingen maakt dat de markt ons ziet als autoriteit op het gebied van cybersecurity. Wij hebben ervaring in vele markten en met vele security vraagstukken. In onderstaande figuur hebben wij een overzicht gecreëerd van enkele belangrijke diensten en producten die wij frequent bij klanten leveren. Onze kennis en diensten gaan verder dan dit overzicht maar geeft een indicatie van onze diensten.

Integrale IT en/of OT security scan

Met onze integrale security scan krijgt u in enkele dagen inzicht in de algehele status van de informatiebeveiliging van uw IT en/of OT (industriële) omgeving. Aangevuld met een overzicht van risico’s en aanbevelingen voor mitigatie daarvan.

Risico assessment

Een gestructureerd risico assessment geeft inzicht in de belangrijkste cyberrisico’s en de te nemen maatregelen. Desgewenst zetten wij deze risico’s en maatregelen uit in een programmaplan en een roadmap en managen wij de voortgang daarvan.

NIS2 scan

Als speciale variant op onze Intergrale IT en/of OT Security Scan krijgt u inzicht in uw compliancy ten aanzien van de NIS2 wetgeving.

IT penetratietesten

Op non-destructieve wijze testen onze ethisch-hackers de beveiliging van uw infrastructuur tegen aanvallen van buiten- of binnen af.

Security Awareness trainingen

Wij leveren security awareness trainingen op maat. Deze trainingen worden aangepast aan uw eigen informatiebeveiligingsbeleid en vraagstukken.

Trainingen kunnen voorafgegaan worden door een phishing campagne of het bezoek van een mystery guest die onderzoekt hoe moeilijk het is voor een vreemde in uw organisatie om informatie te vergaren of kwetsbaarheden te benutten.

Detachering

Voor het beheer of het verbeteren van uw cybersecurity detacheren wij IT, OT en Cloud security specialisten. Denk daarbij aan de tijdelijke inzet van security officers, security architecten of SOC engineers.

Voor verbetertrajecten hebben onze consultants ervaring op het gebied van project en programma management, architectuur en ontwerp, het opzetten en inrichten van security management systemen (ISMS en CSMS), voorbereidingen op certificeringen als ISO 27001, NEN 7510, TISAX en het implementeren van technische oplossingen zoals firewalls en netwerksegmentatie.